Academia Atelierul Digital

9 – 12 Noiembrie la București

Participă la Academia Atelierul Digital!

Ești pasionat de marketing online și vrei să îți construiești o carieră în această direcție?

Înscrie-te în programul nostru și vei învăța elementele care stau la baza unei strategii online de succes. În plus, vei avea ocazia să te numeri printre studenții care vor beneficia de un internship plătit în cadrul Hub-urilor Atelierul Digital din anumite universități.

Formular de preînscriere la Academia Atelierul Digital

Pentru a afla mai multe detalii despre Academia Atelierul Digital sau despre următoarele ediții ale Academiei, lasă-ne adresa ta de email și te contactăm noi! Dacă vrei să te înscrii la a doua ediție, o poți face până duminică, 15 octombrie, apăsând butonul de “înscrie-te aici!” de mai sus!

Fă cunoștință cu participanții și trainerii ediției trecute!

Ce înveți la Academie?

Cum realizezi o strategie eficientă de promovare online
Elementele de bază ale unui website
Cum optimizezi un website pentru motoare de căutare și dispozitive mobile
Cum setezi o campanie Google AdWords Search
Cum realizezi o strategie pentru social media (Facebook, LinkedIn, YouTube)
Cum măsori rezultatele cu ajutorul Google Analytics

Internship plătit pe o perioadă de minimum 6 luni!

Dacă te numeri printre finaliștii sesiunilor avansate, vei intra automat într-un program de practică, plătit, pe o perioadă de minimum 6 luni.

Vei avea rolul de consultant de marketing și vei avea ocazia să lucrezi în Hub-ul Atelierul Digital din universitatea ta!

Acest rol presupune să intri in contact cu reprezentați ai mediului antreprenorial din orașul tău și să pui în practică noțiunile acumulate atât în cadrul facultății pe care o urmezi, cât și în urma cursurilor avansate Atelierul Digital. Printre tipurile de activități care vor avea loc în cadrul Hub-urilor se numără: seminarii, sesiuni de consultanță, schimburi de experiență, etc.

Cine poate participa?

La aceste sesiuni pot participa exclusiv tinerii care urmează în prezent studii de licență sau de master, la universitățile selectate de către organizatori.
Brașov

Universitatea
Transilvania

Constanța

Universitatea Ovidius

Timișoara

Universitatea
de Vest

Cluj Napoca

Universitatea
Babeș – Bolyai

Iași

Universitatea
A. Ioan Cuza

Nu se percepe taxă pentru înscriere sau participare, iar transportul, cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori.

Cum mă înscriu și care sunt pașii de urmat?

Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de mai jos, însoțit de un plan de marketing sumar, până la data de 15 – 10-2017, ora 23:59. Organizatorii vor evalua fiecare aplicație în parte și vor anunța lista finală de participanți ai sesiunilor avansate până la data de 23-10-2017.

Pentru a te înscrie, vei avea nevoie de:

 • CV (format la alegere, maximum 2 pagini)
 • Plan sumar pentru unul dintre următoarele tipuri de afaceri, la alegere: Ecommerce (magazin fashion), Lead Generation (clinica dentară), Branding (YouTube/Google Maps). Formate acceptate: Word Document (1 pagină), Slides (maximum 5 pagini), Video (maximum 3 minute).

Certificatul Atelierul Digital obținut în urma parcurgerii cursurilor online, reprezintă un bonus, dar nu va fi un criteriu eliminatoriu pentru cei care nu au reușit să-l obțină până la data înscrierii.

Organizatorii vor analiza fiecare înscriere, iar printre criteriile de selecție a planurilor de marketing se numără originalitatea, fezabilitatea și folosirea conceptelor de bază în marketing digital detaliate în platforma online Atelierul Digital.

Ce urmează dacă ai fost selectat?

Dacă te numeri printre studenții selectați, vei urma cursurile Academiei Atelierul Digital de-a lungul a patru zile în perioada 9 – 12 Noiembrie (09.00 – 18.00). După finalizarea acestor 4 zile, fiecare participant va avea de pregătit un plan de marketing detaliat, în care va integra elementele și resursele dobândite în cadrul sesiunilor avansate.

Organizatorii vor evalua tema ta finală și te vor informa dacă ai fost selectat să faci parte din programul de internship dezvoltat în Hub-urile Atelierul Digital.

Formular înscriere Academia Atelierul Digital

Întrebări frecvente

Cine se poate înscrie la Academie?

Toți tinerii care urmează studii de licență sau de master, la una din universitățile selectate de către organizatori.

Ce universități sunt selectate pentru program?

Prima ediție a programului are loc în luna aprilie, iar universitățile selectate pentru participare sunt:

 • Cluj Napoca – Universitatea Babeș Bolyai
 • Brașov – Universitatea Transilvania
 • Constanța – Universitatea Ovidius
 • Timișoara – Universitatea de Vest
 • Iași – Universitatea Alexandru Ioan Cuza

Vreau să particip însă universitatea mea nu a fost selectată. Pot participa?

Din păcate nu. Dacă universitatea ta nu se află pe lista celor selectate, atunci nu vei putea participa la Academie, însă odată cu evoluția programului vor fi selectate mai multe universități din România.

Care este procesul de selecție?

Pentru a te înscrie, va trebui să completezi formularul de pe site, însoțit de un plan de marketing sumar și de CV-ul tău.

Planul tău de marketing va fi evaluat de către echipa organizatoare, iar dacă acesta este suficient de bun, vei trece mai departe în etapa de interviuri online.

Interviul online este utimul pas pe care trebuie să-l faci înainte de a fi acceptat în Academie.

Unde se va desfășura evenimentul?

Academia va avea loc în București, în luna noiembrie. Indiferent de orașul din care vii, costurile de transport, cazare și mâncare îți vor fi acoperite de către organizatori.

În funcție de evoluția programului, este posibil să organizăm Academia și în alte orașe din România.

Este necesar să fiu prezent(ă) la toate sesiunile timp de 4 zile?

Recomandăm o prezență de minimum 75% de-a lungul celor 4 zile de sesiuni pentru a fi eligibil(ă) pentru etapa finală de selecție

Care este agenda evenimentului?

Academia se va desfășura pe parcursul a 4 zile, prin cursuri și seminarii care vor avea loc între orele 09:00 și 18:00. Prin participarea activă la aceste sesiuni, vei învăța despre:

 • Cum să realizezi o strategie eficientă de promovare online
 • Cum creezi un website și cum îl promovezi
 • Cum optimizezi un website pentru motoare de căutare și dispozitive mobile
 • Cum setezi o campanie Google AdWords Search
 • Cum realizez o strategie pentru social media (Facebook, LinkedIn, YouTube)
 • Cum măsori rezultatele cu Google Analytics
 • Care sunt elementele principale ale unei optimizări mobile

Cine sunt trainerii care predau în cadrul Academiei?

Seminariile din cadrul Academiei Atelierului Digital sunt susținute de traineri certificați Google, care te vor ajuta să-ți dezvolți cunoștințele dobândite pe platforma online.

Cum pot obține internship-ul plătit?

În urma celor 4 zile, fiecare participant va avea de pregătit un plan de marketing detaliat, în care va integra elementele și resursele dobândite în cadrul sesiunilor avansate. Organizatorii vor evalua tema ta finală și te vor informa dacă ai fost selectat/ă să faci parte din Hub-ul Atelierul Digital din universitatea ta.

Dacă faci parte din cei selectați, atunci vei căpăta rolul de consultant de marketing și vei avea ocazia să pui în practică cele învățate, pe o perioadă de minimum 6 luni de zile, într-un internship plătit, la tine în Hub!

Ce reprezintă activitatea din Hub-urile Atelierul Digital?

Dacă te numeri printre finaliștii sesiunilor avansate, vei avea ocazia să intri in contact cu reprezentați ai mediului antreprenorial din orașul tău și să pui în practică noțiunile acumulate atât în cadrul facultății pe care o urmezi, cât și în urma cursurilor avansate Atelierul Digital. Printre tipurile de activități care vor avea loc în cadrul Hub-urilor se numără: seminarii, sesiuni de consultanță, schimburi de experiență, etc.

Există anumite criterii de care să țin cont pentru planul de marketing?

Planul sumar de marketing necesar pentru înscrierea în Academia Digitală va fi evaluat pe baza originalității și a conceptelor de marketing utilizate (la un nivel de bază), după studierea modulelor din platforma online a Atelierului Digital. Te încurajăm să fii creativ(ă) și să prezinți ideile de marketing în mod structurat, cu focus pe obiectivele care crezi că trebuie urmărite pentru tipul de afacere ales de tine și modul în care te gândești să le atingi prin intermediul canalelor de promovare online.

Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de informație.

Dacă FAQ-ul nostru nu ți-a răspuns la toate întrebarile, poți să ne dai un semn utilizând formularul alăturat, adresa de email contact@atelieruldigital.com,  telefonandu-ne la 0723 634 549 sau scriind pe WhatsApp.