Academia Atelierul Digital

24- 27 August la București

Participă gratuit la Academia Atelierul Digital!

Ești pasionat de marketing online și vrei să îți construiești o carieră în această direcție?

Înscrie-te în programul nostru și vei învăța elementele care stau la baza unei strategii online de succes. În plus, vei avea ocazia să te numeri printre studenții care vor beneficia de un internship plătit în cadrul Hub-urilor Atelierul Digital din anumite universități.

Formular de preînscriere la Academia Atelierul Digital

Pentru a afla mai multe detalii despre Academia Atelierul Digital sau despre următoarele ediții ale Academiei, lasă-ne adresa ta de email și te contactăm noi! Dacă vrei să te înscrii la a doua ediție, o poți face până duminică, 30 iulie, apăsând butonul de “înscrie-te aici!” de mai sus!

Ce înveți la Academie?

Cum realizezi o strategie eficientă de promovare online
Elementele de bază ale unui website
Cum optimizezi un website pentru motoare de căutare și dispozitive mobile
Cum setezi o campanie Google AdWords Search
Cum realizezi o strategie pentru social media (Facebook, LinkedIn, YouTube)
Cum măsori rezultatele cu ajutorul Google Analytics

Internship plătit pe o perioadă de minimum 3 luni!

Dacă te numeri printre finaliștii sesiunilor avansate, vei intra automat într-un program de practică, plătit, pe o perioadă de minimum 3 luni.

Vei avea rolul de consultant de marketing și vei avea ocazia să lucrezi în Hub-ul Atelierul Digital din universitatea ta!

Acest rol presupune să intri in contact cu reprezentați ai mediului antreprenorial din orașul tău și să pui în practică noțiunile acumulate atât în cadrul facultății pe care o urmezi, cât și în urma cursurilor avansate Atelierul Digital. Printre tipurile de activități care vor avea loc în cadrul Hub-urilor se numără: seminarii, sesiuni de consultanță, schimburi de experiență, etc.

Cine te va învăța?

Cristi IgnatCristian Ignat | Chief Canopyst, Canopy

Fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înalțimi.

Trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și este dedicat strategiilor menite să crească rezultatele și veniturile clienților săi. Așa a reușit să genereze rezultate atât brandurilor de top cu care a lucrat, din toate segmentele de piață, cât și companiilor preocupate să devină lideri.

A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker @Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume.

Elena Dobre

Elena Dobre | Senior Trainer, Institutul de Marketing

Elena este strategist în marketing online, trainer Certificat Google Adwords și Senior Trainer la Institutul de Marketing din București. Cu o experiență de peste 5 ani alături de clienți internaționali și mari companii din România, Elena s-a perfecționat în strategii PPC, Analytics și website usability. A gestionat unele dintre cele mai mari bugete de marketing online din România, pentru clienți precum eMag, Flanco, Autovit, OLX, Oriflame. Experiența dobândită ca strategist AdWords în departamentul de vânzări Google din Dublin, proiectele concentrate pe usability și conversion rate optimization, o recomandă ca specialist în domeniul e-commerce.

Dragoș Smeu | General Manager, Mavericks

Dragoș Smeu este General Manager & trainer la Mavericks, cu peste 7 ani de experiență în performance media și marketing online. Este specializat în PPC marketing și trainer certificat Google AdWords investind până acum bugete de peste 2 milioane de euro în campanii de performance, pentru peste 150 de clienți din peste 100 de domenii diferite de activitate: de la magazine online de cărți, fashion sau agricultură pana la B2B sau platforme online din industria berii, beauty sau FMCG. Printre clienții pentru care a lucrat se numără magazine online mari precum elefant.ro, covera.ro, dacris.net, dar și branduri consacrate precum Catena, Mega Image, Milupa sau Toyota.

Gabriela Andrei | Product Manager, Majoritas

Gabriela Andrei este Senior Online Marketer, specializată în search engine optimization, search engine marketing și campanii online integrate. Este cunoscută pentru campaniile de succes implemetate pentru o serie de companii, dar și clienți politici. Printre clienții din portofoliul său se numără: Bitdefender, CEC Bank, Realitatea, Real Hypermarket și clienți politici precum Edi Rama, Joko Widodo, Maithripela Sirisena, John Dramani Mahama.

Ea deține certificările Google Analytics și Google AdWords. Sub îndrumarea ei, Kondiment a devenit prima agenție din România Google Analytics și Google AdWords Certified Partner.

Paul Brie | Head of JavaScript Development, Evozon

Paul este Department Manager la Evozon. A lucrat ca developer și consultant SaaS timp de 15 ani pentru mai mulți clienți europeni. Acum el se concentrează pe aplicații full-stack JavaScript și IoT. Paul este implicat în programe de mentorat și activități de training cu APEX (IT Brainiac) și Scoala Informala. De asemenea este și CTO pentru PONY, un startup din Cluj bazat pe servicii de car sharing.

Mihai Aperghis | SEO Specialist & Founder, Vertify

Mihai are experiență de 10 ani în crearea și implementarea de strategii SEO, atât pentru business-uri românești, cât și internaționale. În urmă cu 5 ani a deschis Vertify, o agenție specializată în SEO și Content Marketing, cu scopul de a oferi cele mai bune servicii în acest domeniu.

În timpul liber participă ca speaker la diverse evenimente din industrie sau în cadrul academic, scrie pe Moz sau lucrează la tool-ul său lansat anul trecut – Search Analytics for Sheets.

Cine poate participa?

La aceste sesiuni pot participa exclusiv tinerii care urmează în prezent studii de licență sau de master, la universitățile selectate de către organizatori și care au continuitate și în următorul an academic.
București

Academia de Studii Economice

Brașov

Universitatea Transilvania

Constanța

Universitatea Ovidius

Nu se percepe taxă pentru înscriere sau participare, iar transportul, cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori.

Cum mă înscriu și care sunt pașii de urmat?

Pentru a te înscrie, te rugăm să completezi formularul de mai jos, însoțit de un plan de marketing sumar, până la data de 30-07-2017, ora 23:59. Organizatorii vor evalua fiecare aplicație în parte și vor anunța lista finală de participanți ai sesiunilor avansate până la data de 13-08-2017.

Pentru a te înscrie, vei avea nevoie de:

 • CV (format la alegere, maximum 2 pagini)
 • Plan sumar pentru unul dintre următoarele tipuri de afaceri, la alegere: Ecommerce (magazin fashion), Lead Generation (clinica dentară), Branding (YouTube/Google Maps). Formate acceptate: Word Document (1 pagină), Slides (maximum 5 pagini), Video (maximum 3 minute).

Certificatul Atelierul Digital obținut în urma parcurgerii cursurilor online, reprezintă un bonus, dar nu va fi un criteriu eliminatoriu pentru cei care nu au reușit să-l obțină până la data înscrierii.

Organizatorii vor analiza fiecare înscriere, iar printre criteriile de selecție a planurilor de marketing se numără originalitatea, fezabilitatea și folosirea conceptelor de bază în marketing digital detaliate în platforma online Atelierul Digital.

Ce urmează dacă ai fost selectat?

Dacă te numeri printre studenții selectați, vei urma cursurile Academiei Atelierul Digital de-a lungul a patru zile în perioada 24 – 27 August (09.00 – 18.00). După finalizarea acestor 4 zile, fiecare participant va avea de pregătit un plan de marketing detaliat, în care va integra elementele și resursele dobândite în cadrul sesiunilor avansate.

Organizatorii vor evalua tema ta finală și te vor informa dacă ai fost selectat să faci parte din programul de internship dezvoltat în Hub-urile Atelierul Digital.

Formular înscriere Academia Atelierul Digital

Studenții selectați pentru Academia Atelierul Digital - Ediția 1 - Aprilie.

Adeline-Cristina Cozma
Adrian Bratu
Alexandru Lupu
Alexandru-Dan Ardelean
Alice-Iulia Bondor
Alina Cătălina Luchian
Andrada Raita
Andreea Filip
Andreea Sîrbu
Andrei George Palaghia
Antonio Dincă
Bianca-Elena Vrote

Cătălin Oprea
Claudia Timiș
Cosmin-Alexandru Șerban
Elena Mădălina Gherghina
Flavia-Loredana Bocăneț
George Manu
Ingrid Georgeta Apostol
Iulia Maria Starcu
Izabela Maria Gîrbea
Lidia Plescan
Liviu Robert Vija
Loredana-Ionela Bulie

Lorena Stoica
Marc Timiș
Marian-Daniel Paraleu
Oana-Mădălina Macsim
Octavian Luca
Raluca-Oana Ardelean
Roberta-Gabriela Ica
Roxana-Lavinia Sumanariu
Sebastian Constantin Florescu
Ștefan Munteanu
Vladislava Coroleac

Întrebări frecvente

Cine se poate înscrie la Academie?

Toți tinerii care urmează studii de licență sau de master, la una din universitățile selectate de către organizatori și care mai au cel puțin un an de studii în afară de cel curent.

Ce universități sunt selectate pentru program?

Prima ediție a programului are loc în luna aprilie, iar universitățile selectate pentru participare sunt:

 • București – Academia de Studii Economice
 • Brașov – Universitatea Transilvania
 • Constanța – Universitatea Ovidius

Vreau să particip însă universitatea mea nu a fost selectată. Pot participa?

Din păcate nu. Dacă universitatea ta nu se află pe lista celor selectate, atunci nu vei putea participa la Academie, însă odată cu evoluția programului vor fi selectate mai multe universități din România.

Care este procesul de selecție?

Pentru a te înscrie, va trebui să completezi formularul de pe site, însoțit de un plan de marketing sumar și de CV-ul tău.

Planul tău de marketing va fi evaluat de către echipa organizatoare, iar dacă acesta este suficient de bun, vei trece mai departe în etapa de interviuri online.

Interviul online este utimul pas pe care trebuie să-l faci înainte de a fi acceptat în Academie.

Unde se va desfășura evenimentul?

Prima ediție va avea loc în București, în luna aprilie. Indiferent de orașul din care vii, costurile de transport, cazare și mâncare îți vor fi acoperite de către organizatori.

În funcție de evoluția programului, este posibil să organizăm Academia și în alte orașe din România.

Este necesar să fiu prezent(ă) la toate sesiunile timp de 4 zile?

Recomandăm o prezență de minimum 75{a5d57d86c475cc035c0bf1bdad305f4000ef13a716fb2ad3a19dc0c277d5c4f5} de-a lungul celor 4 zile de sesiuni pentru a fi eligibil(ă) pentru etapa finală de selecție

Care este agenda evenimentului?

Academia se va desfășura pe parcursul a 4 zile, prin cursuri și seminarii care vor avea loc între orele 09:00 și 18:00. Prin participarea activă la aceste sesiuni, vei învăța despre:

 • Cum să realizezi o strategie eficientă de promovare online
 • Cum creezi un website și cum îl promovezi
 • Cum optimizezi un website pentru motoare de căutare și dispozitive mobile
 • Cum setezi o campanie Google AdWords Search
 • Cum realizez o strategie pentru social media (Facebook, LinkedIn, YouTube)
 • Cum măsori rezultatele cu Google Analytics
 • Care sunt elementele principale ale unei optimizări mobile

Cine sunt trainerii care predau în cadrul Academiei?

Seminariile din cadrul Academiei Atelierului Digital sunt susținute de traineri certificați Google, care te vor ajuta să-ți dezvolți cunoștințele dobândite pe platforma online.

Cum pot obține internship-ul plătit?

În urma celor 4 zile, fiecare participant va avea de pregătit un plan de marketing detaliat, în care va integra elementele și resursele dobândite în cadrul sesiunilor avansate. Organizatorii vor evalua tema ta finală și te vor informa dacă ai fost selectat/ă să faci parte din Hub-ul Atelierul Digital din universitatea ta.

Dacă faci parte din cei selectați, atunci vei căpăta rolul de consultant de marketing și vei avea ocazia să pui în practică cele învățate, pe o perioadă de minimum 3 luni de zile, într-un internship plătit, la tine în Hub!

Ce reprezintă activitatea din Hub-urile Atelierul Digital?

Dacă te numeri printre finaliștii sesiunilor avansate, vei avea ocazia să intri in contact cu reprezentați ai mediului antreprenorial din orașul tău și să pui în practică noțiunile acumulate atât în cadrul facultății pe care o urmezi, cât și în urma cursurilor avansate Atelierul Digital. Printre tipurile de activități care vor avea loc în cadrul Hub-urilor se numără: seminarii, sesiuni de consultanță, schimburi de experiență, etc.

Există anumite criterii de care să țin cont pentru planul de marketing?

Planul sumar de marketing necesar pentru înscrierea în Academia Digitală va fi evaluat pe baza originalității și a conceptelor de marketing utilizate (la un nivel de bază), după studierea modulelor din platforma online a Atelierului Digital. Te încurajăm să fii creativ(ă) și să prezinți ideile de marketing în mod structurat, cu focus pe obiectivele care crezi că trebuie urmărite pentru tipul de afacere ales de tine și modul în care te gândești să le atingi prin intermediul canalelor de promovare online.

Îți stăm la dispoziție pentru orice fel de informație.

Dacă FAQ-ul nostru nu ți-a răspuns la toate întrebarile, poți să ne dai un semn utilizând formularul alăturat, adresa de email contact@atelieruldigital.com,  telefonandu-ne la 0723 634 549 sau scriind pe WhatsApp.